Polovina evropskih preduzetnika zabrinuta zbog Bregzita

Izvor: B92, 03.Jun.2019, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polovina evropskih preduzetnika zabrinuta zbog Bregzita

London -- Nesigurnost oko britanskog izlaska iz EU rezultirala je oštrim padom poverenja preduzetnika u Evropi, pokazala je anketa osiguravajuće kuće Can Hardy.

Samo 50 odsto evropskih preduzetnika izjavilo je kako su uvereni da njihova kompanija ima mogućnost rasta dok ih je u novembru 2018. tako mislilo 70 odsto.

S druge strane, optimistično razmišlja samo 36 odsto britanskih preduzetnika, što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je manji pad u odnosu na 39 odsto u prijašnjem istraživanju.

"Tvrdi Bregzit postao je realnija mogućnost za evropske i britanske preduzetnike", komenarisao je Dejb Brosnan, izvršni direktor Can Hardyja, piše Poslovni dnevnik.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.