Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Avg.2023, 10:30

Poljaci će uz izbore odlučivati na referendumu o ogradi na granici sa Belorusijom

Na referendumu, koji će biti održan uz parlamentarne izbore 15. oktobra, prvobitno planirom da Poljaci odbiju obavezu solidarnosti u Evropskoj uniji sa zemljama najteže pogodjenim nelegalnom migracijom, dobiće i pitanje da li žele da se ukloni ograda na granici sa Belorusijom.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Poljaci uz izbore odlučuju na referendumu o ogradi na granici sa Bjelorusijom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Avg.2023

Na referendumu, koji će biti održan uz parlamentarne izbore 15. oktobra, prvobitno planirane da Poljaci odbiju obavezu solidarnosti u Evropskoj uniji sa zemljama najteže pogođenim nelegalnom migracijom, dobit će i pitanje da li žele da se ukloni ograda na granici sa Bjelorusijom. "Da li podržavaš...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.