Petrović pozvao opoziciju na okupljanje

Izvor: Radio 021, 15.Mar.2015, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović pozvao opoziciju na okupljanje

Predsednik stranke Zajedno za Srbiju Dušan Petrović pozvao je danas sve opozicione parlamentarne i vanparlamentarne stranke i pokrete da nađu zajedničke tačke za alternativnu ekonomsku i državnu politiku i započnu suštinsku borbu protiv tabloidizacije društva.

Petrović je u uvodnom delu prve izborne skupštine te stranke naveo je da je poziv upućen onima koji za svoju temeljnu vrednost imaju što brži ulazak Srbije u Evropsku uniju.

"Upućujem poziv >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da otvorimo ozbiljnu debatu i pronađemo zajedničke tačke oko ekonomske politike, državne politike, odbrane i bezbednosti, da uđemo u pravljenje zajedničke promene Ustava da bi smo mogli pred gradjane da izadjemo i kažemo ovo je naš stav", rekao je Petrović.

On je naveo da je potrebno napraviti snažan front kako bi mogla da počne suštinska borba protiv "tabloidizacije društva koja ruinira Srbiju".

Petrović je rekao da je ekonomski plan koju predlaže ta stranka podeljen u šest tačaka i da je potrebna: promena poljoprivredne politike i povećanje agrarnog budžeta kao i ulazak u projekat navodnjavanje milion hektara poljoprivrednog zemljišta.

Skupu su prisustvovali predsednik političkog saveta Demokratske stranke Dragoljub Mićunović, potpredsednica DS-a Gordana Čomić, predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić, poslanik Nove stranke Vladimir Pavićević, lider pokreta "Živim za Krajinu i Homolje" Boško Ničić i reditelj Radoš Bajić.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.