Periston“ kod Golubačke tvrđave

Izvor: TimockeVesti.net, 14.Avg.2022, 06:16

Periston“ kod Golubačke tvrđave

Vlasnik brodića „Periston“ i istoričar Jovan Kocmanović svakodnevno prevozi turiste na tom delu Dunava i – zarađuje za život. Istovremeno upoznaje goste Golupca sa identitetom utvrđenja i istorijom tog kraja. Brodić je dobio zahvaljujući grant projektu „EU za kulturno nasleđe i turizam“.
Članak Periston“ kod Golubačke tvrđave se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Centar Zaječara u cveću

Izvor: TimockeVesti.net, 15.Avg.2022, 06:13

Vekovni grad Zaječar ima jedan od najlepših i najuređenijih centara u Srbiji. Zaječarci su sačuvali i obnovili stara zdanja i ceo prostor Trga oslobođenja i okolinu ulepšali alejama cveća i zelenila. U Boru je posve drugačije, niko još ne preduzima značajnije koraka da se bar tačno utvrdi...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.