Pastor: Dunavsku saradnju uobličiti konkretnim projektima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2012, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pastor: Dunavsku saradnju uobličiti konkretnim projektima

ULM/NOVI SAD -

Višegodišnju saradnju Vojvodine i nemačke pokrajine Baden-Virtemberg neophodno je nastaviti i upotpuniti konkretnim sadržajima, izjavio je danas u Ulmu predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor, nakon niza sastanaka i susreta na Dunavskom festivalu.

"Nadajući se početku pregovora sa Evropskom unijom, sada smo u boljoj situaciji da svoje regionalne partnerske odnose ojačamo kroz dalje konkretizovanje saradnje s dosadašnjim i novim partnerima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao i kroz Dunavsku strategiju, koja se finansijski zaokružuje", rekao je Pastor, a prenosi Pokrajinski sekrfetarijat za informacije.

On se susreo s gradonačelnikom Ulma Ivom Generom, koji je i predsednik Saveta podunavskih gradova i regiona.

Pastor je učestvovao i na radnom sastanku Saveta podunavskih gradova i regiona, organizacije koja zastupa i promoviše interese lokalnih sredina i regiona u okviru Dunavske strategije.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.