Izvor: Blic, 19.Feb.2024, 19:42

"PUTIN ĆE ODGOVARATI ZA NJEGOVU SMRT" Borelj se oglasio nakon sastanka sa udovicom Navljanog: Portparol preminulog ruskog opozicionara otkrila koliko će telo još biti u mrtvačnici

Julija Navaljna, supruga ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog koji je u petak preminuo u zatvoru u Sibiru, sastala se danas u Briselu sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom i visokim predstavnikom EU za spoljnu politiku i bezbednost Đuzepom Boreljom.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

„Putin je odavno prešao sve granice, jedino silom može biti smenjen“: Sagovornici Danasa o tome da li smrt Navaljnog može da poljulja režim ruskog lidera

Izvor: Danas, 19.Feb.2024

Beživotno telo ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog pronađeno je u petak, 16. februara u ruskom zatvoru. Međutim, da nije u pitanju smrt već ubistvo, jednoglasno ocenjuju sagovornici Danasa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.