PSŽ pisao UEFA: Oštećeni smo u 15 situacija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2017, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ pisao UEFA: Oštećeni smo u 15 situacija

Pari Sen Žermen uložio je žalbu Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA) jer smatra da je sudijskim greškama oštećen u čak 15 situacija protiv Barselone (1:6) u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona.

Kako piše list Parizijen, u francuskom klubu su kivni na nemačkog sudiju Deniza Ajtekina i njegove odluke da svira dva penala Barseloni, ali i oprosti im dva prekršaja u kaznenom prostoru Katalonaca.

Parižanima je prilikom sklapanja pisma pomogao jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << međunarodni sudija, ali njegovo ime, za sada, nije otkriveno.

Barselona je na Nou Kampu nadoknadila 0:4 iz Pariza, neverovatnim finišom sa tri gola u poslednjih sedam minuta meča i prošla među osam najboljih timova Evrope.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.