PSG traži od vlasti da omogući dolazak medjunarodnih posmatrača za izbore 21. juna

Izvor: Beta, 18.Maj.2020, 18:44

PSG traži od vlasti da omogući dolazak medjunarodnih posmatrača za izbore 21. juna

Pokret slobodnih gradjana (PSG) zatražio je danas od vlasti Srbije da omogući "sve potrebne uslove" za dolazak medjunarodnih posmatrača za izbore 21. juna.Iz pokreta su ocenili da je "izuzetno važno da se omogući prisustvo pune misije posmatrača kako bi se smanjila mogućnost malverzacija i izbornih nepravilnosti"."Podsećamo da ovakva obaveza vlasti proističe i iz medjustranačkog dijaloga uz posredstvo predstavnika Evropskog parlamenta", naveli su iz PSG.Pokret je pozdravio "spremnost Evropske unije da uprkos i dalje aktuelnoj krizi izazvanoj virusom COVID-19 bude aktivno uključena u izborni proces u Srbiji".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

PSG traži međunarodne posmatrače na izborima

Izvor: JužneVesti.com, 19.Maj.2020, 08:32

Kako bi se smanjila mogućnost malverzacija i izbornih nepravilnosti Pokret slobodnih građana zatražio je od vlasti da omogući sve uslove za prisustvo međunarodnih posmatrača na izborima 21. juna. Nedavno je isto zatražila i Evropska komisija...Zbog pandemije virusa korona postavljalo se pitanje...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.