POLJOPRIVREDNICI NAPRAVILI HAOS U GRADU: Ponovo traktorima blokirali puteve i izazvali kolaps u saobraćaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 20:42

POLJOPRIVREDNICI NAPRAVILI HAOS U GRADU: Ponovo traktorima blokirali puteve i izazvali kolaps u saobraćaju

Masovni protesti u Madridu.
Hiljade španskih farmera ponovo je protestovalo danas sa stotinama traktora u Madridu, tražeći bolje cene za svoje proizvode i osuđujući poljoprivrednu politiku Evropske unije. Poljoprivrednici iz raznih delova Španije rano ujutro krenuli su ka Madridu, što je izazvalo probleme u saobraćaju.
Udruženje poljoprivrednika "Union de Uniones" saopštilo je da želi da poboljša odnose između gradskog i ruralnog stanovništva. Demonstranti su prvo kolonom traktora stigli do Ministarstva zaštite životne sredine, a odatle do Ministarstva poljoprivrede.
Luis Kortes iz udruženja upozorio je da će...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HAOS NA ULICAMA! Farmeri USTALI protiv politike Evropske unije - kolona traktora ispred Ministarstva poljoprivrede!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024

Pobuna protiv loših ekonomskih uslova..Hiljade španskih farmera ponovo je protestovalo danas sa stotinama traktora u Madridu, tražeći bolje cene za svoje proizvode i osuđujući poljoprivrednu politiku Evropske unije. Poljoprivrednici iz raznih delova Španije rano ujutro krenuli su ka Madridu, što...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.