Izvor: Pančevac-online.com, 15.Maj.2023, 18:28

PETKOVIĆ NAKON SASTANKA U BRISELU: Teška situacija, Bisljimijevo ponašanje bilo skandalozno

Direktor Kancelarije za Kim Petar Petković izjavio je, posle nove runde dijaloga u Briselu, da je situacija teška kada je reč o dijalogu, kao i da je ponašanje glavnog pregovarača Prištine Besnika Bisljimija bilo skandalozno. Petar Petković je nakon trilateralnog sastanka sa glavnim pregovaračem Prištine Besnikom Bisljimijem, uz posredstvo specijalnog izaslanika EU za dijalog Miroslava […] The post PETKOVIĆ NAKON SASTANKA U BRISELU: Teška situacija, Bisljimijevo ponašanje bilo skandalozno appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završen trilateralni sastanak u Briselu: "Bisljimijevo ponašanje skandalozno, Kosovo ne želi da formira ZSO"

Izvor: B92, 15.Maj.2023

Direktor Kancelarije za Kim Petar Petković izjavio je danas, posle nove runde dijaloga u Briselu, da je situacija teška kada je reč o dijalogu...Petković je izjavio da je ponašanje glavnog pregovarača Prištine Besnika Bisljimija bilo skandalozno...On je, nakon trilateralnog sastanka sa glavnim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.