Ovu izjavu predsednika Srbije preneli su SVI ruski mediji! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 14.Apr.2018, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovu izjavu predsednika Srbije preneli su SVI ruski mediji! (FOTO)

Pogledajte o čemu se radi!

Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o slučaju Skripalj koju je dao u intervjuu za rusku TV stanicu "Rusija 24" postala je udarna vest u najvećem ruskom mediju "Raši Tudej", ali i u najvećoj ruskoj novinskoj agenciji "TASS".  Vučić je ovom prilikom izjavio kako je nemoguće okriviti Rusiju za trovanje ruskog špijuna Sergeja Skripalja bez ikakvih dokaza.

FOTO: PrintScreen/RT

"Srbija osuđuje korišćenje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << hemijskog oružja širom sveta, ali bez dokaza nemoguće je okriviti Rusiju za tako nešto. Čak je i Evropska unija donela odluku da osudi Rusiju na osnovu britanskih tvrdnji da postoji velika verovatnoća da je to učinila Rusija. Tako ne treba reagovati“, kazao je Vučić tom prilikom.

FOTO: PrintScreen/TASS

Ovom izjavom predsednik Srbije je nedvosmisleno pokazao da je naša zemlja pravi prijatelj Rusiji, a ruski mediji su to bez sumnje prepoznali.

Podserimo, Sergej Skripalj, bivši ruski obaveštajac koji je osuđen zbog špijuniranja za Britaniju, prebačen je u bolnicu u Solzberiju 4. marta zajedno sa ćerkom Julijom, nakon što su nađeni u besvesnom stanju na klupi ispred tržnog centra u tom engleskom gradu.Britanija optužuje Rusiju da je Skripalja otrovala nervnim agensom razvijenim u vreme Sovjetskog Saveza, dok Rusija negira bilo kakvu umešanost u trovanje, koje je izazvalo diplomatsku krizu između Moskve i Zapada.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.