Izvor: Blic, 31.Jan.2020, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ovo nije kraj, VEĆ POČETAK": Bregzit sat otkucava, objavljen deo Džonsonovog govora kojim će se Britanija OPROSTITI OD EU

Kada sat otkuca ponoć Britanija će posle 47 godina napustiti Evropsku uniju, a premijer Boris Džonson će pozdraviti "svitanje nove ere" i poručiti da Bregzit ne znači "kraj već početak".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brexit sat otkucava: Ovo nije kraj, već početak

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jan.2020

LONDON - Kada sat otkuca ponoć Britanija će poslije 47 godina napustiti Evropsku uniju, a premijer Boris Džonson će pozdraviti "svitanje nove ere" i poručiti da Brexit ne znači "kraj već početak".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Kraj jedne ere – Velika Britanija više nije deo EU

Izvor: RTS, 01.Feb.2020, 01:02

Bregzit se dogodio – Velika Britanija više nije u Evropskoj uniji. Virtuelni sat na rezidenciji britanskog premijera označio je u ponoć kraj članstva u EU i početak nove etape u životu te države i njenih građana. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.