Otišli u Brisel da se žale na policijsku brutalnost u Srbiji; EU bi žestoko odgovorila na blokadu puteva

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 17:39

Otišli u Brisel da se žale na "policijsku brutalnost" u Srbiji; EU bi žestoko odgovorila na blokadu puteva

Emilija Milenković - devojka koju N1 i Nova S predstavljaju kao studentkinju, ali prećutkuju da je saradnica Crte, pišu "Novosti".

"Mi smo otišle u Brisel zbog tretmana policije prema studentima i aktivistima na ulici, bilo je napada i hapšenja studenata, optuživani su za rušenje ustavnog poretka! Oni nisu mogli da veruju da su studenti u pritvoru".

"Novosti" podsećaju da su "studenti" satima razbijali Skupštinu grada i povredili sedmoricu policajaca, blokirali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glavne saobraćajnice u Beogradu po novogodišnjem špicu da bi igrali kolo, kuvali pasulj i igrali fudbal...

"U EU nisu mogli da veruju da su u pritvoru jer biste kod njih prvo dobro dobili batine od policije, pa biste lepo pod mišku u maricu i u zatvor", navodi se na profilu "Detektor laži" na mreži "Iks".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.