Orbanov program u sedam tačaka

Izvor: RTS, 07.Apr.2019, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orbanov program u sedam tačaka

Mađarski premijer i predsednik vladajuće stranke "Fides" objavio je program svoje partije za izbore za evropski parlament u sedam tačaka. Orban je naglasio da će se 26. maja glasati o tome da li će Evropsku uniju voditi promigrantski ili antimigrantski političari.
Viktor Orban je poručio da upravljanje migracijama mora da bude oduzeto >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << birokratama u Briselu.

"Ne sme postojati obaveza zemalja da prime migrante. Ne pustiti nikoga u Evropsku uniju bez dokumenata. Ukinuti novčanu pomoć i vize migrantima", naveo je Orban.
Istakao je i da Brisel ne treba finansijski da podržava Soroseve nevladine organizacije koje pomažu migrantima, već da snosi troškove zaštite granica.
"Niko u Evropi ne treba da bude diskriminisan jer se smatra hrišćaninom. Na čelu Evropske unije treba da budu antimigrantski lideri", rekao je Orban.
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.