Olja Bećković gošća Novog dana

Izvor: N1 televizija, 22.Jun.2016, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olja Bećković gošća Novog dana

Na dan referenduma u Velikoj Britaniji, na kome građani odlučuju da li će ta država ostati u Evropskoj uniji ili ne, u temi jutra razgovaramo sa Boškom Jakšićem, spoljnopolitičkim komentatorom lista Politika. Šta će za Britance značiti izlazak, a šta ostanak u Uniji i kako će se to reflektovati na Evropu?

U Londonu je i spoljnopolitička komentatorka Ivana Dragičević, koja donosi atmosferu sa referenduma.

Štampu u Novom danu prelistavamo sa novinarkom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Oljom Bećković.

Predstavljamo najveći zemaljski teleskop na svetu LSST, koji se gradi u čileanskim Andima i za koji se naučnici nadaju da će moći da odgovori na pitanje zašto se svemir ubrzano širi.

U rubrici Izlog poznati muzičar Neno Belan govori o prvom festivalu muzičkog dokumentarnog filma "DOK' n 'RITAM".

Uživo smo i na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" odakle u četvrtak kreće prvi direktni let za Njujork. Videćete kako izgleda unutrašnjost aviona, kojim će leteti prvi putnici na ovoj liniji.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.