Oland: EU je spora u donošenju odluka

Izvor: Studio B, 06.Apr.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oland: EU je spora u donošenju odluka

Francuski predsednik Fransoa Oland smatra da je najveći problem Evropske unije "spor proces u donošenja odluka, bilo da je u pitanju finansijska kriza, borba protiv terorizma ili zajednički stav o izbegličkoj krizi", prenosi AP.

U intervjuu objavljenom danas u nemačkom dnevnom listu "Bild", Oland je izjavio da Evropska unija na kraju uvek pronađe rešenje, ali "uvek plaća visoku cenu izgubljenog vremena".

Francuski predsednik, koji se sutra sastaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel u Francuskoj, zbog konsultacija dve vlade, naglasio je da je "za rešenje izbegličke krize neophodan zajednički stav umesto pojedinačnih odluka različitih evropskih zemalja", prenosi AP.

Oland je rekao i da, kada je reč o migracijama, 2016. godine ne može da bude ponovljena situacija iz 2015. kada je u Evropu ušlo više od milion migranata.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.