Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2023, 19:07

Odbijena žalba Osasune, Atletik Bilbao u Ligi konferencija

Žalba Osasune na izbacivanje iz Lige konferencija je odbijena, saopštila je danas Komisija za žalbe Evropske fudbalske unije (UEFA). Članovi Komisije za žalbe UEFA odbili su navode Osasune i dokaze koje je taj klub predstavio u žalbi, pa je sad definitivno jasno da će Španiju u kvalifikacijama za Ligu konferencije predstavljati Atletik Bilbao.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UEFA odbila Osasunu – ništa od Evrope

Izvor: B92, 04.Jul.2023

Evropska fudbalska unija (UEFA) odbila je danas žalbu Osasune, tako da španski tim neće moći da učestvuje u evropskim takmičenjima ove sezone...Osasuna je kažnjena izbacivanjem iz Evrope jer su bivši zvaničnici kluba bili umešani u nameštanje mečeva u periodu od 2012. do 2014. godine...Klub...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.