Od 12 kandidata za Evropski parlament, samo dvoje za ulazak Srbije u EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2019, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od 12 kandidata za Evropski parlament, samo dvoje za ulazak Srbije u EU

Od ukupno 12 šefova lista partija u Francuskoj koje će se kandidovati za izbore za Evropski parlament, samo njih dvojica podržava ulazak Srbije u EU.

Prvi put od početka kampanje u Francuskoj za izbore za EP, koji će biti održani 26. maja, 12 šefova lista našlo se na televiziji Frans 2 u javnoj debati o različitim aktuelnim političkim pitanjima, među kojima se našao i ulazak Srbije u EU.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Samo dvojica kandidata su se izjasnila za ulazak Srbije u EU - Žan-Kristof Lagard (Unija demokrata i nezavisnih) i Rafael Gliksman iz redova socijalista.

Kako javljaju francuski mediji, debatu o ulasku Srbije u EU obeležila je, međutim, rasprava dvojice šefova lista koji su se izjasnili protiv pristupanja Beograda EU.

Fransoa Gzavije Belami iz redova Republikanaca je zamerio kandidatu liste stranke "Na noge Francuska" Nikola Dipon-Enjanu na licemerju, podsećajući ga da su se brojni kandidati na listi te stranke izjasnili upravo za ulazak Srbije u Evropsku uniju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OTKRILI SU PRAVO LICE: Jednostavno nas NE ŽELE u Evropskoj uniji, a to su danas i POKAZALI

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2019

Od ukupno 12 šefova lista partija u Francuskoj koje će se kandidovati za izbore za Evropski parlament, samo njih dvoje podržava ulazak Srbije u EU...Prvi put od početka kampanje u Francuskoj za izbore za EP, koji će biti održani 26. maja, 12 šefova lista našlo se na televiziji Frans 2 u javnoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.