Od 1. jula opet padaju cene rominga u EU

Izvor: EurActiv Srbija, 01.Jul.2013, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od 1. jula opet padaju cene rominga u EU

Cena roming poziva u EU od 1. jula 2013. biće 24 centa umesto dosadašnih 29 evro centi. Za primljene pozive maksimalna cena biće snižena za jedan cent na 7 evro centi. Kada je reč o kratkim porukama (SMS), od 1. jula cena će biti dodatno snižena sa 9 na 8 centi, a od sledeće godine usluge rominga biće još niže. Srbija je u martu pokrenula inicijativu pred Evropskom komisijom za snižavanje cena rominga za gradjane Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu EurActiv Srbija << koji koriste usluge mobilne telefonije u zemljama EU. Ocenjuje se da to neće biti moguće dok Srbija ne postane članica. Sa druge strane, Agencija za elektronske komunikacije Makedonije je nedavno inicirala da se u julu održi sastanak sa predstavnicima Srbije i Crne Gore, na kome će biti reči o mogućnosti smanjenja cena rominga na regionalnom nivou.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Niže cene rominga u EU

Izvor: gDestinacija.com, 02.Jul.2013, 10:29

Cena roming poziva u EU od 1. jula je 24 centa umesto dosadašnih 29 evro centi. Za primljene pozive maksimalna cena biće snižena za jedan cent na 7 evro centi. Kada je reč o kratkim porukama (SMS), od 1. jula … Opširnije →

Nastavak na gDestinacija.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.