Izvor: Pančevac-online.com, 31.Maj.2023, 10:53

OGLASIO SE I LAJČAK: Imamo sporazum, vratimo se primeni tog sporazuma! Nije na NATO da ovo rešava!

BERLIN – Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak, ocenio je da su događaji na severu KiM apsolutno nepotrebna i nelogična eskalacija, ističući da je moguće samo političko rešenje, kroz postojeći dijalog. Lajčak je na pitanje koliki je ovo što se događa udarac naporima da se uspostavi mir između dve strane, rekao […] The post OGLASIO SE I LAJČAK: Imamo sporazum, vratimo se primeni tog sporazuma! Nije na NATO da ovo rešava! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

"NATO OVO NE MOŽE DA REŠI" Lajčak o situaciji na severu Kosova: Treba nam političko rešenje, obe strane moraju da odrade svoj deo

Izvor: Blic, 01.Jun.2023, 07:06

Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak, ocenio je da su događaji na severu KiM apsolutno nepotrebna i nelogična eskalacija, ističući da je moguće samo političko rešenje, kroz postojeći dijalog.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.