OGLASILI SE IZ MINISTARSTVA POVODOM SANKCIJA EU: Srbija će se nakon OVOG datuma snabdevati sa slobodnog tržišta

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2022, 09:22

OGLASILI SE IZ MINISTARSTVA POVODOM SANKCIJA EU: Srbija će se nakon OVOG datuma snabdevati sa slobodnog tržišta

Snabdevanje naftom neće biti prekinuto uprkos sankcija EU

Ministarastvu rudarstva i energetike od ranije je poznato da posle 1. novemba ove godine neće biti moguće snabdevanje ruskom naftom i zato će se domaća rafinerija i naftne kompanije, nakon tog datuma, snabdevati sa slobodnog tržišta, rečeno je Tanjugu u resornom ministarstvu.

To je saopšteno na molbu za komentar na medijske natpise >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o tome kako su pojednine članice EU tražile da Srbija ne bude izuzeta iz šestog paketa sankcija prema Rusiji.

Iz Ministarstva su naveli da je najbitnije to da će tržište nafte i domaća rafinerija imati normalno snabdevanje i da neće biti prekida u isporuci goriva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.