ODLIČAN SPORAZUM ZA NAŠE GRAĐANE Vučić objavio lepe vesti iz Tirane: Jeftiniji roming između regiona i EU

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 14:33

"ODLIČAN SPORAZUM ZA NAŠE GRAĐANE" Vučić objavio lepe vesti iz Tirane: Jeftiniji roming između regiona i EU

Generalni direktor kompanije Telekom Srbija Vladimir Lučić danas je u Tirani potpisao deklaraciju o smanjenju cene rominga između zemalja Zapadnog Balkana i EU. Ceremonija je održana u okviru samita EU - Zapadni Balkan, dok je u ime Republike Srbije bio prisutan predsednik Aleksandar Vučić.

Deklaraciju su potpisali čelni ljudi telekomunikacionih operatera iz regiona i EU, a dogovor će stupiti na snagu u toku 2023. godine.

Smanjenje cene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rominga za telefonske razgovore i ostale usluge operatera doprineće kvalitetnijem životu građana, daće dodatni podsticaj turizmu, doprineće smanjenju operativnih troškova za privredu i pružiće podsticaj poslovanju u okviru regiona i sa EU.

Predsednik Aleksandar Vučić se oglasio izjavom u kojoj se zahvalio evropskim zvaničnicima na podršci za dobijanje jeftinijih usluga u sistemu rominga između mobilnih operatera EU i Zapadnog Balkana.

Istakao je da je sporazum dobra stvar za naše građane koji će boraviti ili putovati, recimo, u Nemačku ili Francusku, i odatle razgovarati mobilnim telefonom sa Srbijom.

U julu 2021. ukinut je roming za mobilnu telefoniju na Zapadnom Balkanu i od tada se radilo na pojeftinjenju cena rominga između EU i regiona.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Telekom Srbija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lučić potpisao deklaraciju: Jeftiniji roming između regiona i EU

Izvor: B92, 06.Dec.2022

Generalni direktor kompanije Telekom Srbija Vladimir Lučić danas je u Tirani potpisao deklaraciju o smanjenju cene rominga između zemalja Zapadnog Balkana i EU...Ceremonija je održana u okviru samita EU - Zapadni Balkan, dok je u ime Republike Srbije bio prisutan predsednik Aleksandar Vučić...Roming...

Nastavak na B92...

"NIJE LAK PERIOD PRED NAMA" Vučić nakon Samita u Tirani: Francusko-nemački predlog u najvažnijim stvarima za nas NIJE POBOLJŠAN (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Dec.2022

Zadovoljan sam otvorenim i iskrenim razgovorima koje smo imali danas vezano za odnose Zapadnog Balkana i EU, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon današnjeg samita u Tirani.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.