Izvor: DobreVesti.rs, 20.Feb.2024, 14:04

OBUKA: Zajedno do podrške za razvoj vaših poslovnih ideja

Fond za razvoj Republike Srbije, zajedno sa Privrednom komorom Srbije, u narednom periodu organizovaće besplatne obuke za privrednike.

 
Obuke su namenjene svima kojima nedostaju podrška za razvoj biznisa, privrednicima čije ideje o poslovanju zahtevaju i finansijsku pomoć i zainteresovanima za pristup informacijama na koji način je moguće da učestvuju i dobiju neophodna sredstva iz fondova Evropske unije koja, po povoljnim uslovima, plasira Fond za razvoj Republike Srbije.
 
Ako želite da se informišete iz prve ruke, rešite nedoumice oko prikupljanja dokumentacije i dobijete pomoć eksperata najbolje je da učestvujete u ovim potpuno besplatnim obukama. Prvi sastanak o uslovima za konkurisanje...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.