O studiranju u Francuskoj na prezentaciju u EU info kutku

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2020, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O studiranju u Francuskoj na prezentaciju u EU info kutku

Kako izgleda studiranje u Francuskoj iz ugla alumnista francuskog visokog obrazovanja, kako se prijaviti za studiranje u toj zemlji i kakve stipendije su dostupne pitanja su na koja će biti odgovoreno na prezentaciji koja će biti održana u EU info kutku u Nišu u sredu, 26. februara od 15 do 17 sati.

Kako poručuju organizatori prezentacije, zainteresovani će u neformalnoj i opuštenoj atmosferi imati priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da se informišu detaljnije o studiranju u Francuskoj, kao i o mogućim stipendijama.

Prezentaciju realizuju Francuski institut u Srbiji, Informativni punkt „Campus France“ i EU info kutak Niš.

Prisustvo na prezentaciji je besplatno, ali iz organizacionih razloga neophodno je najaviti dolazak na officenis@euinfo.rs ili na telefon 018/254461, najkasnije do 25. februara u 19 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.