Novine: Važan korak napred, a ne zamena za EU; Matej se utopio, nema tragova da je ubijen

Izvor: B92, 19.Maj.2022, 21:47

Novine: "Važan korak napred, a ne zamena za EU"; "Matej se utopio, nema tragova da je ubijen"

Dnevne novine u Srbiji za petak, 20. maj 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

"Politika" je na naslovnu stranu odlučila da stavi vest o sastanaku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Evropskog saveta Šarla Mišela: "Važan korak napred, a ne zamena za EU". List "Večernje novosti" je za centralnu temu odabrao priču >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o smrti Mateja Periša: "Matej se utopio, nema tragova da je ubijen". Dnevni list "Blic" se takođe odlučio da priču o smrti Splićanina stavi kao centralnu temu sutrašnjeg izdanja: "Matej se borio, pokušavao je da dođe do obale".

Listovi "Kurir" i "Alo" odlučili za obradu iste teme: "Tajnu odneo u grob".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.