Novine: Raste pritisak na Srbiju; Prodavali diplome za 5 hiljada evra

Izvor: B92, 02.Jun.2021, 22:00

Novine: "Raste pritisak na Srbiju"; "Prodavali diplome za 5 hiljada evra"

Dnevne novine za 3. jun pišu o lažnim lekarima koji uništavaju lica klijentima, ali i o poseti Lajčaka i Palmera.

Teme kojima se dnevna štampa bavi i dalje su lažni nadrilekari i lekari koji nestručnim zahvatima nanose ozbiljne povrede klijentima, epidemija koronavirusa, lažne diplome, kao i poseta Lajčaka i Palmera Beogradu.

"Politika" piše o sastanku vrha Republike Srpske i Aleksandra Vučića "Visoki predstavnik u BiH je dužan da i Srbiji položi izveštaj".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Blic" je naslovnu stranu posvetio poseti dvojice posrednika SAD i EU Beogradu uz konstataciju da raste pritisak na Srbiju, ali i slučaju nadrilekarke.

"Novosti" proveravaju Zakon o rodnoj ravnopravnosti, ali se bave i slučajem falsifikovanja diploma u Nišu i Beogradu, kao i porukama Aleksandra Vučića pred sastanak sa Aljbinom Kurtijem.

"Kurir" detaljnije istražuje slučajeve priučenih estetičara i plastičnih hirurga, načine na koje dolaze do sertifikata i koliko katastrofalne posledice na telu mogu da ostave nestručni zahvati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.