Novikov: Godina aktivne saradnje Vojvodine i Austrije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2011, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novikov: Godina aktivne saradnje Vojvodine i Austrije

BEČ -

2011. biće godina aktivne saradnje Vojvodine sa partnerima u Austriji, a ona će se odvijati u oblasti obnovljivih izvora energije, javno-privatnog partnerstva, kao i u ostvarivanju zajedničkih ciljeva iz Dunavske strategije.

To je za RTV izjavio direktor pokrajinskog Fonda "Evropski poslovi" Predrag Novikov, nakon sastanka sa izvestiocem Komiteta regiona Evropske unije za Srbiju Francom Šausbergerom.

"Nakon razgovora koji sam imao ovde u Beču, potvrđena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je i podrška otvaranju vojvođanske Kancelarije u Briselu, gde ćemo zajedno sa austrijskim regionima i institucijama biti aktivni na promovisanju naših ciljeva, na unapređenju privredne saradnje, promociji ekonomskih potencijala Vojvodine i na poboljšanju korišćenja evropskih fondova. Takođe, radićemo i na predstavljanju potencijala naših opština, gradova, univerziteta, kao i institucija kulture i turizma", precizirao je Novikov u telefonskoj izjavi za Radio-televiziju Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.