Novi dan o napretku Srbije u pregovorima sa EU

Izvor: N1 televizija, 20.Maj.2016, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dan o napretku Srbije u pregovorima sa EU

U temi jutra Novog dana predstavljamo nezavisni izveštaj o napretku Srbije u poglavljma 23 i 24, koja se tiču onovnih ljudskih prava i bezbednosti. U studiju Novog dana gosti Predrag Petrović iz Centra za bezbednosnu politiku i Milan Aleksić iz Centra za primenjene evropske studije.

Od 25. do 29. maja biće održan prvi Međunarodni festival filmske komedije – Comedy Fest. Ukupno 50 filmova biće prikazano kroz premijerni >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i reprizni program, ali i kroz posebno osmišljene selekcije – crne komedije, fudbalske komedije, komedije iz regiona, krimi i ostale vrste komedija. Naš gost biće Dragan Jeličić, programski direktor.

Borislav Miljanović, osnivač i direktor grupacije Represent System, gost je Novog dana sa kojim listamo štampu.

U rubrici "Čitamo" predstavljamo "Ilustrovani rokenrol vodič, namenjen, pre svega najmlađima. Naš gost je autor David Vartebedijan, sa kojim razgovaramo o tome zbog čega misli da je važno da deca poznaju ovu vrstu muzike.

Velibor Đaković učiniće nesvakidašnji gest. On uskoro kreće na put svojim Fiatom 750 iz 1978. godine iz Beorada ka Parizu, kako bi se susreo sa Novakom Đokovićem i iskazao zahvalnost na svemu što je do sada učinio za promociju Srbije u svetu. On će na put poneti knjigu u koju će svi oni koje bude sretao upisivati svoje poruke podrške Novaku.

Samo dan uoči putovanja Velibor Đaković biće u studiju Novog dana.

Punih 65 godina Foto savez Srbije priređuje Republičku izožbu fotografija. Ove godine učestvuje 119 autora sa 821 radom. O temama koje su se ove godine našle u umetničkom fokusu, o značaju Republičke izložbe za promociju umetničke fotografije, razgovaramo sa organizatorom izložbe, Miroslavom Predojevićem.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Fudbal

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Festival filmske komedije - lekovit smeh za publiku

Izvor: N1 televizija, 21.Maj.2016, 10:28

Od 25. do 29. maja biće održan prvi Međunarodni festival filmske komedije – Komedi Fest. Biće prikazano 50 filmova kroz premijerni i reprizni program, ali i kroz posebno osmišljene selekcije – crne komedije, fudbalske komedije, komedije iz regiona, krimi i ostale vrste komedija...Programski...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.