Nova packa Rumuniji i Bugarskoj

Izvor: TvojPortal.com, 10.Jun.2011, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova packa Rumuniji i Bugarskoj

/vesti online/ Evropska unija odlučila je da odloži prijem Bugarske i Rumunije u Šengenski sporazum jer ove dve članice Unije još nisu ispunile sve neophodne tehničke uslove.


Ministri unutrašnjih poslova odlučili su se na ovo u trenutku kada se Unijom širi strah od ilegalne imigracije i kriminala koji ugrožavaju šengenski sistem neometanog putovanja kroz 26 evropskih država.
"Ono što brine nekoliko država članica jeste da bi korupcija koja postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << u ovim državama mogla oslabiti zaštitu granica", rekao je francuski ministar unutrasnsjih poslova Klod Gean, koji je predložio sistem postavljanja evropskih zvaničnika pored nacionalnih graničara ovih država koji bi obavljali dodatne provere.Ostatak vesti pročitajte na linku

euBugarskaodlaganjerumunijashengenski sporazum

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.