Nova ostavka u britanskoj vladi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Feb.2019, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova ostavka u britanskoj vladi

Državni sekretar u britanskom ministarstvu poljoprivrede Džordž Justis je danas podneo ostavku nakon što je premijerka Tereza Mej odlučila da poslanicima da mogućnost da odlože datum izlaska iz EU. Justis je u ostavci naveo da se plaši da bi to "moglo dovesti do niza događaja koji bi kulminirali evropskim diktiranjem uslova odlaganja i konačnim poniženjem Velike Britanije". "Ne možemo ispregovarati uspešan Bregzit ako nismo spremni da ga zaista sprovedemo", rekao je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI UDAR ZA TEREZU MEJ: Još jedna ostavka u britanskoj vladi zbog Bregzita!

Izvor: Kurir, 28.Feb.2019

Državni sekretar u britanskom ministarstvu poljoprivrede Džordž Justis je danas podneo ostavku nakon što je premijerka Tereza Mej odlučila da poslanicima da mogućnost da odlože datum izlaska iz EU.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.