Nišu neophodno oživljavanje industrije (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 22.Feb.2015, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišu neophodno oživljavanje industrije (VIDEO)

Nišu je neophodna obnova industrijske proizvodnje, pa bi u narednom periodu trebalo raditi na otvaranju malih i srednjih preduzeća, kao i dovođenju velikog investitora u naš grad, smatraju iz Regionalne privredne komore. Predstavnici komore učestvuju u sastancima radne grupe koja se odnosi na poglavlje 20 procesa približavanja Evropskoj uniji. Na nedavno održanom sastanku se, kako kažu u komori, razgovaralo i o potencijalima ovog regiona u oblasti preduzetništva, politike i industrije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << /> Naša zemlja ima potencijala, kažu u Regionalnoj privrednoj komori. Naročito bi, smatraju oni, trebalo razvijati industrijske o čemu se i govori na sastancima o poglaavlju 20 procesa približavanja Evropskoj uniji.
Nišu je, smatraju u komori, potrebna obnova industrije, što se može postići i otvaranjem malih i srednjih preduzeća, ali i uz pomoć velikog investitora.
Cilj prilikom pregovaranja u procesu približavanja EU trebalo bi da bude i stavljanje naših interesa u strateške planove.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.