Ninković: Najtužniji dan za sve u klubu

Izvor: Press, 06.Jun.2014, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ninković: Najtužniji dan za sve u klubu

"Došao sam kod predsednika Dragana Džajića da popričamo o stanju u klubu, a ovde me je dočekala neprijatna vest. Ništa gore nije moglo da se desi", izjavio je Ninković.
Evropska fudbalska unija (UEFA) diskvalilfikovala je danas Crvenu zvezdu iz takmičenja u Ligi šampiona u sezoni 2014/2015 zbog kršenja pravlinika o finansijskom fer pleju.
"Posle toliko godina da osvojimo titulu, a da ne odemo u Evropu. Nakon prelepih godinu ovo ostavlja gorak utisak, nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << moralo ovako da se završi. Ovo je najtužniji dan za sve nas u klubu, ali i za navijače. Kao što je pre dve nedelje bio najsrećniji kada smo uzeli tituilu. Nisam verovao da će ovo da se desi", kazao je Ninković.
On je dodao da će narednih dana više znati da li ostaje u redovima prvaka Srbije.
"Ovo najverovatnije znači i raspad ekipe. Nisam definitivno odlučio šta ću sa sobom i šta dalje. Tužno je da će se ovakva grupa fudbalera i ljudi verovatno raspasti. Nisam pričao sa upravom u vezi isplate igrača", zaključio je Ninković.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ninković: Posle ovoga ekipa će se verovatno raspasti!

Izvor: MozzartSport.com, 06.Jun.2014

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković rekao je posle saznanja o diskvalifikaciji crveno-belih iz evropskih kupova da je danas najtužniji dan za sve u klubu i da verovatno znači i raspad ekipe. "Došao sam kod predsednika Dragana Džajića da popričamo o stanju u klubu, a ovde me je dočekala neprijatna...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.