Nikolić sutra sa zvaničnicima EU

Izvor: S media, 13.Jun.2012, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić sutra sa zvaničnicima EU

Mogu da potvrdim da će se predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Baroso sutra sastati sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, rekao je danas portparol Evropske komisije Olivije Bejli na redovonoj konferenciji za novinare u Briselu.

Stejt department: Želimo saradnju s Nikolićem

Hilari Klinton zvala Nikolića da mu čestita

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << EU: Priznanje Kosova nije uslov za EU

Dva predsednika će razmatrati šta je učinjeno u okviru procesa evropske integracije Srbije i šta treba uraditi u sledeće dve faze, rekao je Bejli.

On je precizirao da će se Nikoić, tokom svog prvog putovanja van zemlje kao predsednik, sastati i sa visokom predstavnicom EU Ketrin Ešton i predsednikom Saveta EU

Hermanom van Rompujem.

Mi ćemo podvući ključne reforme koje su potrebne tokom tih sastanaka, rekao je Bejli.

(FoNet)

Foto: Nenad Gajić/S media
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić će se sastati sa zvaničnicima EU ove nedelje

Izvor: Southeast European Times, 12.Jun.2012, 21:56

Eksperti kažu da će Brisel razgovаrati sa srpskim predsednikom Tomislavom Nikolićem o njegovim kontroverznim izjavama, ali urgentnije pitanje je formiranje nove vlade...12/06/2012..Bojana Milovanović za Southeast European Times iz Beograda -- 12.6.2012...Srpski predsednik Tomislav Nikolić sastaće...

Nastavak na Southeast European Times...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.