Netanyahu sazvao vladu u jeku novih znakova dogovora o oslobađanju taoca

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Nov.2023, 15:50

Netanyahu sazvao vladu u jeku novih znakova dogovora o oslobađanju taoca

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu sazvao je ratni kabinet usred sve većih znakova skorog dogovora o oslobađanju talaca koje su Hamasovi militanti odveli u Pojas Gaze prije više od šest sedmica. On je također ranije rekao da je postignut napredak u oslobađanju talaca. "Napredujemo. Mislim da ne vrijedi previše govoriti, čak ni u ovom trenutku, ali nadam se da će uskoro biti dobrih vijesti", rekao je Netanyahu, prenosi Reuters.  Iz njegove kancelarije je rečeno da će "u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Dogovor Hamasa i Izraela: Prekid vatre na četiri dana, zbog razmene talaca

Izvor: Danas, 22.Nov.2023, 08:30

Hamas i Izrael dogovorili su se da prekinu sve borbe u Gazi na četiri dana u sklopu sporazuma prema kojem će Hamas osloboditi 50 žena i dece koji su držani kao taoci, u zamenu za oslobađanje 150 palestinskih žena i dece iz izraelskih zatvora, saopštila je palestinska militantna grupa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.