Nekada je bio bucmasti rođak Harry Pottera, a danas ga ne bi prepoznali!

Izvor: Tracara.com, 23.Feb.2016, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekada je bio bucmasti rođak Harry Pottera, a danas ga ne bi prepoznali!

Harry Melling kao zlobni rođak Harry Pottera (foto: Rex) Fanovi širom sveta ga pamte kao bucmastog, zlobnog rođaka Dudleya Dursleya iz filmova o Harry Potteru. Ali danas je Harry Melling potpuno promenio izgled. Glumac se dosta promenio od snimanja filmova o čarobnjaku (foto: Screenshot) Glumac je bio specijalni gost na Kanalu 5 i obožavaoce je šokirao njegov mršavi izgled i neobična frizura koju je predstavio. 26-godišnjaka je retko ko prepoznao dok je govorio o referednumu za ostanak >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Velike Britanije u Evropskoj Uniji. Pored toga što je smršao, Harry sada ima i veoma neobičnu frizuru (foto: Screenshot) Melling je dosta smršao još dok je trajalo snimanje filmova o čarobnjaku, pa ga zato i nije bilo u Harry Potteru i relikvijama smrti. Tada je izjavio: “Sada mogu da se oslobodim tereta koji sam imao kao dete glumac, poput težine i započnem novu karijeru, jer me niko više ne gleda kao Dudleya”.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ako ste gledali Harija Potera onda se sigurno sećate njega, ali nema šanse da ga danas prepoznate

Izvor: B92, 23.Feb.2016

Dok ga fanovi širom sveta pamte kao bucmastog i zlobnog rođaka Dudlija Dursleja iz filmova o Hariju Poteru, on danas izgleda gotovo neprepoznatljivo...Mladi glumac je bio specijalni gost Kanala 5 gde je gledaoce ostavio bez reči svojim potpuno drugačijim izgledom i imidžom...Dvadesetšestogodišnji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.