Navodni ministar Gordan Maras

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Avg.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navodni ministar Gordan Maras

KOLUMNA - Znate, ima u Hrvatskoj jedan čovjek, zovu ga Gordan Maras. Dobro je plaćen i navodno je ministar poduzetništva i obrta. Dobro je plaćen jer mu mi dajemo novac od svojih crkavica, odricanja i uskrata.

Navodno je ministar jer ga tako najavljuju u medijima. Vrlo je fotogeničan iako izaziva mučnine. Stalno je u radijskom eteru i daje bombastične izjave. Hvali se da je preporodio malo poduzetništvo i da je puno novca uložio u realni sektor iako te novce daju EU >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << fondovi na poduzetničku inicijativu malih poduzetnika. Glasan je kad treba optuživati, tih kad treba raditi. Nije samozatajan jer mu skromnost nije vrlina. Na naš račun krstario je SAD-om i ''dogovarao'' velike poslove. Među inim je i pregovarao o holivudizaciji Hrvatske kao novog odredišta za snimanje filmova i serija. Vidio se taj samodopadni ministar s čelnicima HBO-a i ''dogovorio'' velike stvari.

Tako je dobar pregovarač da je Dubrovnik nakon šest godina ostao bez ''Igre prijestolja''. Tehniciralo se tom serijom i uvjetima za poticaje, subvencije, financiranje, odustajalo, sastajalo, raspravljalo no Maras je toliko nesposoban i neupućen političar da mu je uspjelo izgubiti davno dobivenu utakmicu. Ne opterećuje se on tamo nekim ponosnim Amerikancima jer očito ima drugog posla. Omiljelo mu se putovati i trošiti na naš račun pa bi on htio tako živjeti još četiri godine.

Da bi u tome uspio spreman je s vragom tikve saditi. Licemjerno opovrgavanje da je vrbovao Mirelu Holy i ORaH u svoju koaliciju nudeći osam mjesta na listi nitko nije povjerovao. Znamo mi kako ''veliki igrači'' funkcioniraju kad osjete da im fotelje izmiču stražnjicama. Tad su spremni na svakakve hibride. I SDP i HDZ, a sad i Čačić na sve načine pokušavaju domoći se vlasti. Vlada i Maras godinama nisu radili ništa. Sad jeftinim PR-om pokušavaju pridobiti osiromašeni hrvatski proletarijat da glasuje za njih.

Maras naivno misli da narod ne kuži njihove smicalice. Vara se. Ljudi sve više vjeruju internetskim portalima. Čitaju. Posebice ovakve slobodne portale koji se ne daju kontrolirati od političara. Na to ukazuje svakodnevan porast broja čitatelja. Vjerujemo da smo glas istine.

Maras je previše potrošio, a premalo dao. Vlada poput neke štetočine uništava sve čega se dotakne. Svojim postupcima dokazali su da im hrvatski građanin nije bitan.

Bitno je dobro se provesti na naš račun, pojesti, popiti i proputovati. Banski dvori tako postaju mjesto bančenja na naš račun, mjesto obijesti i lažnih informacija kao produkt dobro plaćenog PR-a. Maras je razočaranje kao što je razočaravajuća cijela vladajuća klika. Promijenili su hrpu ministara, no političku ćud nikada. Ministar Maras je neznalica opće prakse. PR-ovski produkt bižuterijske vrijednosti. Komarac koji siše hrvatski proračun i ostavlja samo tragove praznina u njemu. Iskreno se nadam da je u političkom smislu kraj s ovakvim i takvim štetočinama.

Puno graje nizašto. Građani plaćaju, no građani i biraju. Pamet u glavu ili ćemo opet ovakvima puniti džepove.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.