Narodni blok: Promeniti odnos prema Evropskoj uniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2020, 17:07

Narodni blok: Promeniti odnos prema Evropskoj uniji

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta (NSP) Miroslav Parović založio se danas za redefinisanje odnosa Srbije prema Evropskoj uniji, pre svega u delu koji se odnosi na primenu Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, kao i u delu o zbrinjavanju migranata.

"Mi kao narod i država treba da budemo deo evropske porodice, ali treba sačekati da se prvo definišu novi odnosi među državama Zapadne Evrope pa tek onda preduzimati dalje korake u pridruživanju", rekao je Parović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jedan od lidera Narodnog bloka, prenela je informativna služba NSP.

Nosioci izborne liste Narodnog bloka su predsednik Nove Srbije Velimir Ilić i predsednik Grupe građana Iskreno za Niš, general Momir Stojanović.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.