Nagradni dečiji izazov niškog EU info kutka - Napravite klatno kod kuće

Izvor: JužneVesti.com, 02.Jun.2020, 14:47

Nagradni dečiji izazov niškog EU info kutka - "Napravite klatno kod kuće"

Deca uzrasta do 14 godina mogu do 7. juna učestovati u izazovu koji je pokrenuo EU info kutak u Nišu, a to je da naprave klatno kod kuće i pošalju svoj rad tako što će ga snimiti ili fotografisati. Kako kažu u kutku, autori tri najzanimljivija klatna biće nagrađeni.

Dečiji #EuzaTebe izazov EU info kutak u Nišu pokrenuo je na Međunarodni dan dece, koji se obeležava 1. juna. Konkurs je otvoren >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << do 7. juna, a pobednici će biti proglašeni 8. juna.

Nina Spasić iz „Dedine garaže“ u video snimku pokazuje kako se može napraviti klatno od materijala koji imamo kod kuće, a mi pozivamo decu da naprave svoje klatno i pošalju nam rad na e-mail adresu officenis@euinfo.rs - poručuju iz EU info kutka.

Snimak sa savetima Nine Spasić može se pogledati na YouTube kanalu EU info kutka Niš.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Dečiji #EuzaTebe izazov – Napravite klatno kod kuće!

Izvor: Megafon.co, 02.Jun.2020

Dečiji #EuzaTebe izazov – Napravite klatno kod kuće! počinje. Konkurs je otvoren za decu do 14 godina, a radovi se mogu poslati u vidu fotografije ili video snimka. Autori tri najzanimljivija klatna biće nagrađeni. Radovi se mogu poslati do 7. juna, a zatim 8. juna će se proglasiti pobednici.. Klatno...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.