Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2023, 14:14

Nagrada Evropske unije za istraživačko novinarstvo za 2023. godinu

Evropska unija nagradiće najbolje istraživačke priče u Srbiji, koje su nastale tokom 2022. godine, a nagradni fond za najbolju priču u našoj zemlji iznosi 10.000 evra. Ovo priznanje dodeljuje se u okviru projekta "Jačanje kvalitetnog novinarstva na Zapadnom Balkanu i Turskoj II“ i ima za cilj unapređenje kvaliteta i profesionalizma novinarstva, kao i jačanje angažovanja građana u medijima. Ove godine će prvi puta biti nagrađena i najbolja regionalna priča.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evropska unija dodeljuje nagradu za istraživačko novinarstvo za 2023. godinu

Izvor: Danas, 02.Jun.2023

Evropska unija nagradiće najbolje istraživačke priče u Srbiji, koje su nastale tokom 2022. godine, a nagradni fond za najbolju priču u našoj zemlji iznosi 10.000 evra, saopštila je Thomson Media.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.