Na godišnjoj konferenciji NALED predstavio ‘Sivu knjigu’ preporuka za poboljšanje uslova poslovanja

Izvor: Beta Video, 07.Mar.2024, 18:21

Na godišnjoj konferenciji NALED predstavio ‘Sivu knjigu’ preporuka za poboljšanje uslova poslovanja

BEOGRAD - Godišnja konferencija Nacionalne asocijacije za lokalni ekonomski razvoj (NALED) na kojoj je predstavljena ``Siva knjiga`` u kojoj su preporuke za poboljšanje uslova za poslovanje. Govoriće predsednik Izvršnog odbora NALED-a Dejan Đokić, šef Delegacije EU u Srbiji Emanuele Žofre, švedska ambasadorka Anika Ben David i direktor Evropske banke za obnovu i razvoj za Zapadni Balkan Mateo Kolanđeli. Na predstavljanju ovogodišnje ``Sive knjige`` bile su I ministarka zdravlja Danica Grujičić i ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Cvetanović na predstavljanju Sive knjige 2024.

Izvor: JUGpress.com, 08.Mar.2024, 09:32

LESKOVAC..Gradobačelnik Leskovca Goran Cvetanović prisustvovao je danas u Palati Srbije 16. godišnjoj konferenciji o ekonomskim reformama u Srbiji na kojoj je predstavljeno novo izdanje Sive knjige 2024. čji je izdavač NALED...Sem Cvetanovića, koji je član Upravnog odbora NALED-a po treći put,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.