Na Batrovcima otkriveno 14 ilegalaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima otkriveno 14 ilegalaca

Carinici su na graničnom prelazu Batrovci u jednom danu sprečili pokušaj 14 ilegalnih emigranata da sakriveni među robom u kamionima uđu na teritoriju EU, saopštila je Uprava carine.

Carinici su, u saradnji sa graničnom policijom, 18. avgusta rano ujutru u dva kamiona domaćih registarskih oznaka našli sedam avganistanskih državljana.

Migranti su prosekli cerade na kamionskim prikolicama i sakrili se među robom, nadajući se da će na taj način uspeti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da ilegalno pređu preko granice.

Još pet muškaraca iz Avganistana i Pakistana pronađeno je oko podneva istog dana u prikolici bugarskog kamiona, koji je bio natovaren starim novinama.

Dvojicu avganistanskih državljana carinici i policajci pronašli su kasno popodne istog dana među rolnama lima, koje je ka Zapadnoj Evropi prevozio bugarski kamion.

U svim slučajevima je dalju nadležnost nad ilegalnim emigrantima preuzela policija.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA NA GRANICI: Policajci prosekli CERADU KAMIONA, unutra ih na najčudnijem mestu sačekali MIGRANTI! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Avg.2016

Carinici su 18. avgusta 2016. godine na graničnom prelazu Batrovci u saradnji sa graničnom policijom sprečili pokušaj 14 ilegalnih emigranata da sakriveni među robom u kamionima uđu na teritoriju EU...Najpre je rano ujutru u dva kamiona domaćih registarskih oznaka pronađeno sedam avganistanskih...

Nastavak na Telegraf.rs...

Na Batrovcima pronađeno 14 ilegalnih migranata

Izvor: B92, 22.Avg.2016

Carinici su na graničnom prelazu Batrovci s Hrvatskom sprečili ilegalni ulazak 14 migranata na teritoriju Evropske unije, saopštila je Uprava carine...Kako je navedeno, prvo je rano ujutru 18. avgusta u dva kamiona srpskih registarskih oznaka pronađeno sedam avganistanskih državljana sakrivenih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.