NEMCI HRLE U SRBIJU! Na taj potez ih teraju VISOKE CENE U EVROPSKOJ UNIJI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 13:05

NEMCI HRLE U SRBIJU! Na taj potez ih teraju VISOKE CENE U EVROPSKOJ UNIJI!

Stranci masovno dolaze u Srbiju.
Stranci u toku sezone odmora dolaze u Srbiju i podvrgavaju se različitim zahvatima, od popravljanja zuba, preko povećavanja grudi do ubrizgavanja hijalurona. Primera radi cene uvećanja usana hijaluronom duplo su jeftinije u Srbiji nego u Nemačkoj, kao i estetička korekcija uvećanja grudi, a podizanje očnih kapaka naši lekari naplaćuju više od tri puta manje nego lekari iz Zapadne Evrope. 
Naime, u 21. veku standard je biti lep. Gotovo da je neprihvatljivo nemati savršene zube, usne, lice bez mana, nokte, kosu, telo. Jednostavno "svaka dlaka mora biti na svom mestu", a niz estetskih zahvata to i omogućava gotovo svakom pojedincu.
Prema statističkim podacima...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.