NEMAČKA OHLADILA UZAVRELU ATMOSFERU! ŠOLC ODBACIO SANKCIJE RUSIJI NA NAFTU I GAS: Ne možemo preko noći bez uvoza iz Rusije!

Izvor: Kurir, 07.Mar.2022, 17:11

NEMAČKA OHLADILA UZAVRELU ATMOSFERU! ŠOLC ODBACIO SANKCIJE RUSIJI NA NAFTU I GAS: Ne možemo preko noći bez uvoza iz Rusije!

Nemački kancelar Olaf Šolc branio je danas odluku EU da se od sankcija zbog invazije na Ukrajinu izuzme ruski energetski sektor, rekavši da je ruska energija potrebna sve dok se ne pronađu alternativni izvori.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

EK: Novi paket sankcija Rusiji i Belorusiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2022, 12:44

Evropska komisija priprema novi paket sankcija Rusiji i Belorusiji zbog napada na Ukrajinu, rekli su danas Rojtersu neimenovani izvori u Briselu...Na meti sankcija biće ruski političari i biznismeni, kao i tri beloruske banke...O novim sankcijama će raspravljati ambasadori EU na današnjem sastanku...Prema...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.