Mogerini sa premijerima Zapadnog Balkana u decembru u Briselu?

Izvor: RTS, 28.Nov.2018, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mogerini sa premijerima Zapadnog Balkana u decembru u Briselu?

Šefica EU diplomatije Federika Mogerini planira da u drugoj polovini decembra organizuje sastanak sa premijerima zemalja Zapadnog Balkana, nezvanično saznaje Tanjug u Briselu.
Mogerini planira da, kao i prošle godine, sastanak premijera zapadnobalkanske šestorke organizuje pre praznične pauze u Briselu.

Tanjug nezvanično saznaje da bi u pitanju mogao biti radni ručak 19. decembra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Očekuje se da bi na tom sastanku mogla biti razmotrena regionalna saradnja, ostvareno u procesu evrointegracija Zapadnog Balkana tokom 2018. godine, koja je najavljivana kao "preloma za proces proširenja" i naznačeni sledeći koraci na evropskom putu svih šest partnera iz regiona.
Srbiju bi na tom sastanku, kao i prošle godine, trebalo da predstavlja premijerka Ana Brnabić.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mogerini sa premijerima sa Zapadnog Balkana na sastanu u decembru?

Izvor: Blic, 28.Nov.2018

ŠŠefica EU diplomatije Federika Mogerini planira da u drugoj polovini decembra organizuje sastanak sa premijerima zemalja Zapadnog Balkana, nezvanicno saznaje Tanjug u Briselu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.