Mladi fudbaleri od Rusije kreću u kvalifikacije za EU 2021

Izvor: RTS, 06.Sep.2019, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi fudbaleri od Rusije kreću u kvalifikacije za EU 2021

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije igra danas u Saransku na "Mordovia Areni" s Rusijom prvi meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2021. godine u Sloveniji i Mađarskoj. Utakmica između fudbalera Srbije i Rusije igra se danas od 18 sati.
Novi selektor Nenad Milovanović moći će da računa na igrače rođene 1998. i mlađe, a posle duela u Saransku, "orliće" očekuje drugi meč, protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Letonije, 10. septembra na stadionu "Karadorđe" u Novom Sadu.

Pored Rusije i Letonije, rivali Srbije na putu do EP su još Poljska, Bugarska i Estonija.
Prvoplasirana ekipa plasiraće se direktno na finalni turnir, kao i najbolja drugoplasirana iz svih devet grupa, dok će preostalih osam drugoplasiranih selekcija igrati baraž za dodatna četiri mesta. 
Utakmica između fudbalera Srbije i Rusije igra se danas od 18 sati.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neki novi “orlići” poleću iz gnezda

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019

Generacija mladih fudbalera Srbije, koju je sa klupe predvodio Goran Đorović, neslavno je završila svoj ciklus. Sada je vreme za nov početak, sa novim čovekom na klupi. Ove nove “orliće” će predvoditi Nenad Milovanović, koji će debi imati u petak od 18 časova protiv Rusije.. MAXBET ASISTENCIJA:...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.