Mirel sledeće nedelje u Beogradu

Izvor: B92, 23.Jan.2013, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirel sledeće nedelje u Beogradu

Beograd -- Direktor za zapadni Balkan u Evropskoj komisiji Pjer Mirel posetiće Beograd sledeće nedelje, najavio je šef Delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer.

Mirel će sa srpskim zvaničnicima razgovarati o političkim pitanjima, sprovođenju reformi, borbi protiv korupcije i raznim drugim temama kako bi se procenio napredak koji je Srbija ostvarila na putu ka EU, kazao je Dežer novinarima u Beogradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Na pitanje kada bi Srbija mogla da dobije datum za početak pregovora, Dežer je odgovorio da je ostvaren "dobar napredak" u dijalogu Beograda i Prištine, ali da treba sačekati sastanke sledećeg meseca u Briselu, na kojima će biti razmotren napredak Srbije u procesu reformi, sprovođenja strategija i akcionih planova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Degert i Dačić o oštećivanju pravoslavnih groblja na Kosovu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jan.2013

Direktor u  za proširenje u komisiji EU Pierre  Mirel boraviti će  idućega tjedna u Beogradu gdje će razgovarati o političkim kriterijima , dodatnim reformama i borbi protiv korupcije u Srbiji, izjavio je danas šef Delegacije EU u Srbiji Vencant Degert. "Želimo vidjeti da li se do aprila...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.