Milkšejkom na političara! (VIDEO, FOTO)

Izvor: Mondo, 20.Maj.2019, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milkšejkom na političara! (VIDEO, FOTO)

Britanski političar, žustri zagovarač izlaska Britanije iz EU Najdžel Faraž pogođen je danas milkšejkom dok je vodio kampanju za izbore za Evropski parlament.

Faraž je gađan dok se šetao danas kroz Njukasl, u severoistočnoj Engleskoj i otišao je sa lepljivim mlekom koje mu je curilo niz sako.

Policija je saopštila da je uhapšen jedan 32-ogodišnji muškarac osumnjičen za to delo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Mrtav 'ladan: Pokretač Brexita prevario glasače!

Pol Krauder rekao je da je na političara bacio milkšejk od banane i karamela iz protesta zbog Faražove ; "gorčine i rasizma".

Brexit Party leader Nigel Farage hit by a 'banana and salted caramel milkshake' thrown by a protester in Newcastle pic.twitter.com/usBtF7VAVe

— The Independent (@Independent) May 20, 2019

Faražova Bregzit partija, formirana ove godine od velikog broja članova njegove bivše Ukip partije, po anketama vodi u trci za 73 britanska mesta u Evropskom parlamentu od 751 mesta. ;

Lepljiva pića postala su deo političkog oružja u Britaniji. Drugi desničarski kandidati takođe su gađani milkšejkovima za vreme izborne kampanje.

Prošle nedelje je Mekdonaldsu u Škotskj policija rekla da ne prodaje milkšejkove za vreme mitinga Bregzit stranke.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.