Milan Beko na saslušanju o Luki Beograd

Izvor: BKTV News, 29.Jan.2013, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Beko na saslušanju o Luki Beograd

Biznismen Milan Beko već četiri sata je na saslušanju u Upravi kriminalističke policije i to u svojstvu građanina gde govori o slučaju Luka Beograd.
Beko je na saslušanju u zgradi u Palati Srbije gde je sedište Kriminalističke policije. Privatizacija Luke Beograd jedan je od 24 sporna predmeta na koje je ukazala i EU, a takođe se navaodio i u izveštaju Saveta za borbu protiv korupcije Verice Barać.
Izvor: B92
Tweet
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Milan Beko

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Završeno saslušanje Milana Beka

Izvor: Press, 29.Jan.2013

Beko je zgradu Ministarstva unutrašnjih poslova napustio sam, a ispred ulaza sačekao ga je vozač u crnom mercedesu. Beko je novinarima kratko rekao da je izjavu dao u svojstvu građanina i da smatra da je uspeo da ukaže MUP-u i tužilaštvu na razloge zašto je godinama stvaran privid o nezakonitostima...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.