Izvor: S media, 27.Jun.2013, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkel: Zaposlimo mlade ljude

Podnoseći izveštaj savezne vlade uoči samita EU, danas i sutra u Briselu, ona je rekla da je zadatak evropskih zvanicnika da pomognu mladima.

"Nezaposlenost, posebno među mladima, zadaje nam mnogo briga. Treba im dati šansu za budućnost, to im dugujemo, posebno zbog toga što nisu odgovorni za sve nedostatke poslednjih godina", u oblastima ekonomije i finansija, rekla je kancelarka.

Merkelova je navela da Nemačka i druge zemlje, poput >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Austrije, Danske i Holandije, mogu da podele višegodišnje iskustvo sa ostalim članicama EU kada je u pitanju zapošljavanje mladih.

*Protiv najavljenih EU normi: Novi standardi o izduvnim gasovima razbesneli Nemce

Izvor: Beta foto: Beta/AP Photo/dpa, Tim Brakemeier
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.