Mej zabrinuta zbog Trampove pretnje trgovinskim ratom sa EU

Izvor: Večernje novosti, 04.Mar.2018, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mej zabrinuta zbog Trampove pretnje trgovinskim ratom sa EU

Britanska premijerka Tereza Mej prenela je danas američkom predsedniku Donaldu Trampu "duboku zabrinutost" zbog njegove pretnje trgovinskim ratom sa Evropskom unijom Britanska premijerka Tereza Mej prenela je danas američkom predsedniku Donaldu Trampu "duboku zabrinutost" zbog njegove pretnje trgovinskim ratom sa Evropskom unijom. Iz kabineta britanske premijerke saopšteno je da je to bila jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << od tema tokom njihovog telefonskog razgovora, prenosi AP.PROČITAJTE JOŠ: Šta znači "hladna tišina" na relaciji Merkel-Tramp Mej je izrazila veliku zabrinutost zbog Trampove najave o uvođenju carina na uvoz čelika i aluminijuma, napominjući da multilateralna akcija jedini put za rešavanje problema. Mej i Tramp su takođe razgovarali o Siriji i humanitarnoj krizi u istočnoj Guti.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Mejova zabrinuta zbog Trampove najave o uvođenju carina

Izvor: Vostok.rs, 05.Mar.2018, 14:46

Britanska premijerka Tereza Mej prenela je američkom predsedniku Donaldu Trampu „duboku zabrinutost“ zbog njegove pretnje trgovinskim ratom sa Evropskom unijom.. . Iz kabineta britanske premijerke saopšteno je da je to bila jedna od tema tokom njihovog telefonskog razgovora, prenosi AP.. . Mejova...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.